lauantai 22. kesäkuuta 2013

Mikä luonnonkaunis

Internet on tätä nykyä pullollaan erilaisia terveys- ja luomuaiheisia sivustoja - puhumattakaan lukuisista muoti-, kauneus-, ja kosmetiikkablogeista. Miksi siis luoda jälleen samanlainen? 

Intohimonani on lähes tulkoon koko elämäni ajan ollut kauneus, tutkiminen ja kirjoittaminen. Viimeisen vuoden ajan olen ollut erittäin kiinnostunut myös luonnonmukaisuudesta. Rakastan siis tutkia kauneutta, keksiä parempia keinoja esimerkiksi hiusten ja ihon hyvinvoinnin takaamiseksi - luonnonmukaisesti. Haluan kirjoittaa blogia, jossa jaan lukijoilleni kaiken kokemani, niin hyvässä kuin pahassakin - jotta teidän ei tarvitsisi toistaa virheitäni!

Miksi siis luomu?
Kaappini pursuilevat erilaisia kosmetiikkapurnukoita aina lukuisista muotovaahdoista ja hiuspuutereista tehoseerumeihin ja kuorintavoiteisiin. Mikään tuote ei ole vastannut läheskään odotuksiani, mitä tulee hiusten tai ihon kunnon paranemiseen - päin vastoin: moneen kertaan vaalennetut, hauraat hiukseni ja viime kesänä puhjennut suunympärysihottuma perioraali dermatiitti löivät lopulta viimeisen naulan sietämyksen arkkuuni (olipa hieno ilmaisu). Jotain on siis tehtävä, tai en ikinä saa kasvatettua terveitä, vahvoja hiuksia, ja ihoni jää ikuisesti punaisille märkäpaiseille.

Tervetuloa seuraamaan matkaani kohti uudenlaista minää. Jätetään kemikaalit taaksemme, ja mennään takaisin luontoon (as in back to nature).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti